Anghel Damian și Lia Bugnar, din nou împreună – Cuplu de succes care a generat audiențe record

07 09. 2024, 15:52

Anghel Damian și Lia Bugnar sunt din nou împreună pentru un proiect la PRO TV. Cei doi formează un cuplu de succes care a generat audiențe record.

Pro TV le pregătește fanilor o mega surpriză, serialul Tătuțu, unde vor afla povestea personajului principal, ce a ținut publicul cu sufletul la gură patru sezoane în Clanul. Producătorii sunt Anghel Damian și Lia Bugnar, un cuplu de succes care a generat audiențe record.

Povestea din CLANUL i-a făcut pe fani să trăiască cu sufletul la gură momente pline de acțiune, alături de personajele lor preferate. TĂTUȚU’ îi va duce în urmă cu 20 de ani, când a început totul. Așa cum știm din CLANUL, comisarul Costoiu, interpretat de actorul Șerban Pavlu, a fost încă de la început pe urmele lui Bebe Măcelaru’. Acum a venit momentul să aflăm cum s-a scris istoria dintre cei doi.

În cursa constantă în care s-a aflat pe urmele lui Bebe Măcelaru’, Costoiu a avut alături o brigadă pe care s-a putut baza. Dar cu cine a pornit el, de fapt, la drum? În TĂTUȚU`, îi vom descoperi pe Olga, Alis, Matei, Relu și Baști care vor fi interpretați de actori talentați, la început de drum, dar și de actori consacrați în teatru și film.

George Mihăiță, dezvăluiri despre serialul “Tătuțu’”

George Mihăiță a reușit performanța ca personajul său, Bebe Măcelaru alias Tătuțu’, deși negativ, să devină cel mai iubit infractor. Noul serial de la Pro TV plasează acțiunea mai devreme cu 20 de ani. Profesionist desăvârșit, celebrul actor își pregătește până la cel mai mic detaliu rolul, fiind atent de la gesturi la mimica feței, petrecând ore bune fie pe platouri, fie pentru învățarea replicilor. Recunoaște că îi simte lipsa lui Theo Rose care, în Clanul, a interpretat-o pe Vera, fiica lui Tătuțu’. Deși a fost la prima experiență actoricească, iubita lui Anghel Damian a reușit să facă o figură bună.

George Mihăiță poartă la filmările Tătuțu’ o perucă realizată în Germania

„În primul rând schimbări de look. Tătuțu’ cu 20 de ani în urmă avea părul mai bogat și o perucă făcută în Germania, care dă foarte bine. Foarte mulți care nu m-au văzut înainte așa atent, au crezut că e părul meu. Mustața la fel, prima oară când mi-am lăsat mustață și când o păstrez de atâta timp. E un personaj creionat, gândit de echipă și realizat de mine împreună cu echipa. Este o scriitură extraordinară a Liei Bugnar și a lui Anghel Damian și o aceeași echipă formidabilă”, a spus George Mihăiță pentru ciao.ro.

foto: social media